Kenelle Keski-Uudenmaan ympäristöpalkinto 2014

24.03.2014

Onko sinulla ehdokas Keski-Uudenmaan ympäristöpalkinnon 2014 saajaksi? Tänä vuonna tahdomme palkita ihmisen tai yhteisön, joka edistää toiminnallaan vesiensuojelua.

Vesiensuojelu voi koskea järvien, jokien, purojen tai muiden vesialueiden ja niiden rantojen suojelemiseksi tehtyä tutkimusta, opetusta, valistusta tai muuta työtä ja toimintaa. Erityisesti huomioidaan vedenlaadun parantamiseksi tai lajiston suojelemiseksi tehty työ.     

Vuosittaisella huomionosoituksellaan Keski-Uudenmaan ympäristölautakunta haluaa kannustaa eri tahoja ympäristön kannalta esimerkilliseen ja ansiokkaaseen toimintaan. Palkinnon myöntämisen yleisiä perusteita ovat:

  1. Ympäristöpalkinnon saajan tulee olla Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä tai Tuusulassa toimiva yritys, yhteisö tai yksityinen henkilö.
  2. Palkinto on tarkoitettu tunnustukseksi luonnon- ja ympäristönsuojelua edistävästä toiminnasta.  
  3. Saaja on esimerkkinä muille alalla toimiville.

Ehdotuksia vuoden 2014 Keski-Uudenmaan ympäristöpalkinnon saajaksi voivat tehdä kaikki yritykset, yhteisöt ja yksityiset kansalaiset. Ehdotukset tulee perustella.

Toivomme ehdotusten olevan käytössämme viimeistään 17.4.2014, osoite Keski-Uudenmaan ympäristökeskus, PL 60, 04301 Tuusula tai yaktoimisto@tuusula.fi.

Takaisin