Tilaisuus taloyhtiöiden ja pientalojen lämmitysratkaisuista ja energiatehokkuudesta Energiansäästöviikolla 11.10.

07.09.2023

Tuusulan kunta järjestää yhdessä Uudenmaan alueellisen energianeuvonnan ja Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen kanssa tietoiskun taloyhtiöiden ja pientalojen lämmitysratkaisuista ja energiatehokkuustoimista. Tilaisuudessa käsitellään sitä, miten taloyhtiössä voidaan vähentää energiankulutusta, mitkä toimenpiteet tuottavat suurimman hyödyn ja mitä tulisi ottaa huomioon.

Tilaisuus on kaikille avoin ja se järjestetään keskiviikkona 11.10. kello 17.30–19.30 Rykmentinpuiston ruokalassa (Rykmentintie 48, Hyrylä). Tilaisuudessa puhuvat muun muassa Alueellisen energianeuvonnan energianeuvoja Markku Ahonen ja Tuusulan kunnan kuntakehitysjohtaja Pirjo Sirén. Kahvitarjoilu.

Tapahtuma liittyy valtakunnalliseen Energiansäästöviikkoon, jota vietetään 9.–15.10.2023. Vuoden 2023 Energiansäästöviikko jatkaa viime talvena tutuksi tulleen Astetta alemmas -kampanjan asialla eli levittää viestiä energiansäästötoimien tärkeydestä.

Energiansäästöviikolla 9.–15.10.2023 muistutetaan, että joka kodin ja organisaation pienet energiateot ovat yhä tärkeitä. Lisäksi viikolla kiinnitetään huomiota pitkäkestoisiin energiatekoihin, joilla kotien ja organisaatioiden energiakestävyyttä saadaan tehostettua.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Lisätiedot:

Energianeuvoja Markku Ahonen, Alueellinen energianeuvonta

energianeuvonta@ramboll.fi

www.motiva.fi/energianeuvonta

www.motiva.fi/ratkaisut/energiansaastoviikko

 

#energiansaastoviikko ja #astettaalemmas

Takaisin